Tavaszi AKCIÓ! 4 ÓRÁS PAINTBALL JÁTÉK 6500 FT/FŐ

bővebben

 

Ismerd meg budapesti paintball pályánkat és a tököli paintball pályánkat és árainkat!

 

Szervezőknek kedvezmény!!!

Tököli és budapesti bel- és kültéri pályáinkon várunk egész évben! Tökölön 8 pálya közül választhatsz, a budapesti barlangban pedig az év minden napján, időjárástól függetlenül igénybe veheted paintball játékunkat! Itt biztos megtalálod a kedvencedet, további kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot!


A paintball egy veszélytelen, mégis nagyon élvezetes szabadidős sport, mely
12 éves kor felett játszható.

Ismerd meg a felszerelést és a játék menetét, a paintball játéktípusokat.

Játékmenet

  • A találkozóra pontosan érkezz, ha késel sajnos a játékidődből megy el. Ellenőrizd előző nap, hogy valóban tudod-e pontosan hova és hányra kell menned.
  • A játékmester fog fogadni Titeket, és vezet be a helyszínre, ahol először átöltöztök, majd következik az eligazítás.
  • Megismered a paintball játék szabályait, trükkjeit, a fegyverhasználatot és a biztonsági szabályokat. 
  • Nulladik szabály SOHA ne vedd le a maszkodat a biztonsági zónán kívül.
  • A játékmester kiosztja a fegyvereket, amit ki is próbálhatsz a céllövöldében.
  • Avató lövés: első játékos vagy? Félsz a lövéstől? Kipróbálhatod milyen. Hátbalövünk, hogy a játék során már ne aggódj azon, milyen lesz az első találat! (Természetesen nem kötelező)
  • Játék! Átsétáltok a pályákra, a játékmester elmondja az adott pálya játékszabályait, ismerteti a küldetést és indulhat a csata!
  • A menetek között segít a puskákat, maszkokat áttörölni, kaphatsz új golyót, és segít kitalálni a taktikát is, ha erre lenne szükség.
  • Bármilyen kérdésed van, fordulj bátran a játékmesteredhez, azért van ott, hogy segítsen! 

 

Paintball játék

VAN CSAPATOM

Amennyiben vagytok legalább 10-en nincs más dolgotok, mint kiválasztani a pályát és lefoglalni az időpontot itt.

PÁLYÁINKIDŐPONTFOGLALÁS

EGYÉNI JÁTÉK

Szeretnél játszani de nincs kivel? Van megoldás!

Egyéni játknapjainkon garantált a csapat és a jó hangulat, hiszen hozzád hasonló elkötelezett és lelkes paintballosokkal játszhatsz.

Jelentkezz a Last minute PAINTBALL Csoportba! Ha jelentkezel különleges játékok részese lehetsz, profi és kezdő paintballosokkal játszhatsz, szórakozhatsz, tanulhatsz saját csapat nélkül, akár egyedül is, kedvező feltételekkel. Bővebb információkat a csoport leírásában találsz.

A következő egyéni játéknap időpontját a Facebook oldalunkon találod!

Természetesen általad választott időpontban, bármikor csatlakozhatsz már meglévő csapatokhoz is.

Felszerelés

 

PAINTBALL PUSKA

Tippmann 98 tipusú paintball marker lesz a fegyvered. A játék előtt megtanítunk biztonságosan és hatákonyan használni, Paintball céllövölde is a rendelkezésedre áll.

PAINTBALL GOLYÓ

kb fél cm átmérőjű festékgolyó, különböző színekben. A fegyverből kilőve, a testtel/tárggyal találkozva szétpattan a külső héj, és a festék nyomot hagy. A ruhából maradéktalanul kimosható.

PAINTBALL MASZK

Megvédi a fejed, arcod, szemeid épségét. A pályákon MINDEN ESETBEN viselni kell, csak a védett zónában veheted le.

OVERÁL, KESZTYŰ

Megvédi a ruhádat a golyó okozta foltoktól. Amennyiben nem igényled, lehetsz saját ruhában is.

VÉDŐMELLÉNY

A hölgyek részére párnázott védőmellény, a még nagyobb kényelem és biztonság miatt.

 

Játéktipusok

Számtalan játék közül választhatsz, a számítógépes játékokból jól ismertektől kezdve a különleges, izgalmas, általunk fejlesztett paintball meccsekig.

CTF – Capture the Flag (zászlórablás)

A csapatok bázisa a pálya két ellentétes oldalán helyezkedik el, itt található a “zászló” is. A játék célja, az ellenséges bázisra való bejutás és a zászló megszerzése/megsemmisítése. Haladó szinten annak eljuttatása a saját bázisra.
Ez a legelsõ játékstílus, mindmáig az egyik legnépszerûbb. Fokozott csapatmunkára és megfelelõ feladatmegosztásra épít, hiszen el kell dönteni milyen taktikával védik a saját zászlót és szerzik meg az ellenfélét.

WID – War in the Depth (harc a mélyben)

A játékosok a pálya különbözõ pontjáról indulnak, céljuk a többi játékos minél többszöri kilövése. Minden egyes találat egy pontot ér. Akit eltaláltak, kimegy a pálya szélére, és csak bizonyos idõ múlva térhet vissza a játékba. A játék idõre megy, aki a végén a legtöbb pontot (skalpot) gyûjti össze az nyer. A probléma az, hogy miközben Te skalpra vadászol… a többiek RÁD vadásznak…

DODDAY OF DEFEAT JÁTÉK

Az egyik legbonyolultabb játékstílus, csak haladóknak és nagyobb számú csapatoknak ajánljuk. A pálya kisebb területekre van osztva, amik megszerzése –területtõl függõen- pontokat ér. Az adott területet azonban nem elég elfoglalni, meg is kell tartani. A játékot az a csapat nyeri akinek értékesebb területei vannak. A játék folyamatos kommunikációt és gyors helyzetfelismerést, kiváló vezetõi képességeket igényel.

CSBOMBCOUNTER STRIKE – BOMB (BOMBA)

A játékban az egyik csapatnak (terroristák) megfelelõ idõ alatt kell elrejteniük egy „bombát” bárhol a pályán. Miután elrejtették a „bomba” elkezd visszaszámolni, ennyi ideje van a másik csapatnak (kommandósok), hogy felkutassák, majd hatástalanítsák. Ha „felrobban” vagy az összes kommandós kiesik, a terroristák gyõznek. Amennyiben a kommandósoknak sikerül hatástalanítani a bombát õk gyõztek. A terroristáktól fõleg kreativitást, míg a kommandósoktól alaposságot és gyorsaságot követel a játék. Ha kommandós csapat együtt mozog, nem biztos, hogy megtalálják idõben a bombát, külön-külön pedig elhaláloznak a teljes terrorista csapat kereszttüzében. Van jó terved? Meg tudod valósítani mielõtt, felrobban a bomba?

BM – Brothers Match (testvérek harca)

Két harcos, egymást fedezve, szemben az egész világgal. A játékot 2 fõs csapatok játsszák, ahol az egyetlen cél túlélni, mindenki mást semlegesíteni.
Teljes az egymásra utaltság, és egyedül nincs sok esély a túlélésre. Mennyire tudtok együtt dolgozni? Mennyire bízhatsz meg a társadban? Mire mész nélküle?

SC – Scenario

Egy klasszikus játékforma, ahol a szlogen: „gondolkodj nagyban”. Történelmi csaták újrajátszása vagy kitalált (filmekbõl-könyvekbõl vett) ütközetek megvalósítása. Ezek a küzdelmek akár több naposak is lehetnek és több száz résztvevõjük is lehet. A központi küldetés mellett, kisebb csapatoknak többféle részfeladatot is ki lehet jelölni. Itt már komolyabb szerepet kap a kitartás és az akaraterõ. Bírni fogod az egész napos küzdelmet?

CSVIP – Counter Strike – VIP

A játék központjában a VIP áll, akinek feltûnõ ruházata és gyenge fegyvere van – már ha egyáltalán kap fegyvert. Az egyik csapat (testõrök) feladata, hogy eljuttassák a pályán keresztül A pontból B pontba épségben a VIP, akire közben a másik csapat (terroristák) tagjai vadásznak. Igazi adrenalin bomba, egyetlen szerencsés találat véget vethet az egész játéknak.

DM – Death Match (halálmeccs)

A legegyszerûbb és legrövidebb játékforma. Mindenki mindenki ellen, nincsenek célok vagy csapatok, se pontok, se szabályok. Totális káosz, teljes õrület. Hõsként egymagad próbálsz legyõzni mindenkit vagy gyáván megvárod az utolsó talpon maradót és simán hátba lövöd? Mi a fontosabb számodra, a becsület vagy a hatékonyság?
paintball pcto big

Gyakran ismételt kérdések

Az évszaknak, hőmérsékletnek megfelelő sportos ruhában gyere. Alulra melegítőnadrág, rövidnadrág, lányoknak leggings. Felülre vékony hosszú, vagy rövid ujjú póló. A legmegfelelőbb lábbeli a bakancs. Ha nincsen, akkor teljesen megfelel egy sportcipő, olyasmi,amiben elmennél egy erdei sétára. A paintball festék a ruhából kimosható, így ha szeretnéd, nem szükséges overált bérelned, ezzel 500 Forintot takarítasz meg, melyet költhetsz mondjuk még több golyóra! :) (Ha így döntenél, mindenképp hosszú újjú öltözetben gyere!)

Szolgáltatások

Születésnap, lánykérés, legénybúcsú, diplomaosztó vagy esetleg stresszes hónap után lenne szükség feszültséglevezetésre?
Személyre/csapatra szabott egyéni tematikájú játékainkban a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt.
Találjuk ki együtt!

Paintball csapatépítés

Egyedülálló 3 az 1-ben tréningmódszert fejlesztettünk a valódi csapatépítésért, mely a cégek létező problémáira ad választ és megoldást.

Diagnosztika, megoldás és élmény egyben. Ha kiváncsi vagy, kattints:

www.companypaintball.hu
csapatepites

Oktatás

A paintball számodra több, mint egyszerű szabadidős tevékenység?

Szeretnéd fejleszteni a képességeidet, esetleg a profi sportolóvá válás a célod?

Oktatásainkon elsajátíthatod mindazt az elméleti és gyakorlati tudást, ami elengedhetetlen a célod eléréséhez. Képesség és erőnlétfejlesztés, játékszimulációk és elemzések. Célzás és lövésfejlesztés, csapatirányítás, stratégia és taktika tervezés.

Tanulj a legjobbaktól, válj a legjobbá! Legénybúcsúra, céges rendezvényekre is ajánljuk!

A paintball története

A játék múltja az 1970-es évek egyik erdészeti fejlesztésére vezethető vissza, ugyanis ekkor szabadalmaztatták az első paintball markert fák valamint haszonállatok megjelölése céljából.
Egy évvel később már sportszerként használták, majd megszervezték az első hivatalos paintball versenyt is.
Az utóbbi évek folyamán a szabadidős játékból valódi sportággá nőtte ki magát a paintball, versenyekkel, díjakkal, profi versenyzőkkel.

Egy veszélytelen sportágról van szó, ennek ellenére hihetetlen adrenalinszint növekedést eredményez. A játék folyamán felszínre kerülnek az résztvevő igazi, mélyen rejlő tulajdonságai és motivációi. Kiderül mennyire vagy csapatjátékos vagy irányító, hogyan reagálsz a stresszes helyzetekben, mennyire vagy taktikus. Kiélezettebb helyzetben kell helytállnod, mint a mindennapi életben, de ugyanazokra a tulajdonságokra van szükséged, mint a munkád vagy magánéleted során. Az élményeken és játékon kívül az itt szerzett önismeretet kamatozhatod majd, mikor visszatérsz a hétköznapokba.

14 éves kor fölött előzetes regisztráció után bárki részt vehet a játékban, azonban nem árt a felkészülés.

Érdemes tanulmányozni a pályákat, hogy előre tudjatok taktikát tervezni.
Hogy valóban a legjobbat hozhassátok ki a játékból, összegyűjtöttük sok éves tapasztalatainkat, segítségül.

Amennyiben a “gyakran ismételt kérdések” között nem találjátok a választ a sajátotokra, keressetek minket az elérhetőségeink valamelyikén.

paintball türténete