Hírek

szerda, 28 augusztus 2019 07:50

Aktív kikapcsolódás? Paintball pályáink csak rátok várnak!

Nagyon kevés olyan sport van, mint amilyen a paintball. Elvégre melyik másik sportról mondható el, hogy elég extrém, csapatsport, de ezenkívül még technikai sport is, viszont mégis teljesen biztonságos tud maradni? Remek választás egy hétvégi aktív kikapcsolódáshoz a barátokkal, de legény-és leánybúcsúként, sőt csapatépítőprogramként is megállja a helyét! Nem csak Budapesten, de Tökölön is van paintball pályánk, mindkettő remek szórakozási lehetőséget nyújt!

Nektek milyen az ideális paintball pálya? Hatalmas terület, ahol váltakoznak a fedezékekkel kecsegtető szakaszok és a védtelen részek? Vagy a valódi csatatér katonai laktanyával, árokrendszerekkel, erdővel, ahol igazán hosszúra nyúlik a harc? Bármelyik is legyen, paintball pályáink elnyerik majd a tetszéseteket, ha pedig még sosem voltatok próbájátok ki mindkettőt, teljesen más élményt nyújtanak!

A Budapesti paintball pálya, azaz a barlang, bármilyen időben használható, sem szakadó hó, sem szikrázó napsütés nem állja az utatokat, tömegközlekedéssel is könnyedén ide tudtok jutni! Ha teljesen magával ragadott titeket az online játékok világa, akkor ezt a paintball pályát imádni fogjátok! Fény- és hangtechnikával is fel van szerelve ez az igazán izgalmas környezet, ahol számos játékmód közül választhattok kedvetek szerint. Hogy teljes legyen az élmény, elhozhatjátok a kedvenc zenéiteket is és játék közben hallgathatjátok azt is, de ha inkább ránk bízzátok a választást, garantáltan pörgős zenei koktélra számíthattok! A Tököli pálya igazi kuriózum, nem kevesebb, mint 8 részből áll, épületek és szabadtéri pályák állnak a rendelkezésetekre. Ha érdeklődtök a versenypaintball iránt, ez a tökéletes választás! Lopakodás, párbajok nyílt területeken, menekülés az árokrendszeren keresztül, csak győzzétek szusszal!

Gyertek el hozzánk, próbáljátok ki ezt a veszélytelen, mégis végtelenül izgalmas játékot, válasszátok bármelyik paintball pályánkat, garantáltan jól fogjátok érezni magatokat! Ha kérdéseitek vannak, keressetek minket elérhetőségeink bármelyikén!

paintball.hu190828