Hírek

hétfő, 22 július 2019 17:08

A csapatépítő játékok legjobbja: a paintball!

Te is unod már a sablonos csapatépítő játékokat, amiken a legtöbben csak unatkoznak, és alig várják, hogy végre hazamehessenek? Nyújts egyedülálló élményt, válaszd a csapatépítő játékok abszolút győztesét, a paintballt, ahonnan legszívesebben csak másnap távozna mindenki! Játék közben egymás merőben új oldalát ismerhetitek meg, amit céges körülmények között egyébként sosem fedeznétek fel, ráadásul egyedi, három az egyben tréningmódszert fejlesztettünk a valódi csapatépítésért, ami a leggyakoribb cégeknél előforduló problémákra kínál választ és megoldást!

A paintball olyan, egyébként veszélytelen sportág, ami mégis megadja azt az adrenalinlöketet, aminek következtében a résztvevők olyan tulajdonságai, képességei és motivációi kerülnek előtérbe, amiknek a létezéséről talán ők sem tudtak. Kiderül, hogy ki milyen szerepet foglal el egy csapatban, hogyan kezeli a stresszhelyzeteket, hogyan tud döntést hozni akár egy pillanatnyi gondolkodási idő alatt is, egyszóval olyan helyzetben találhatja magát, mint a való életben, és az itt, játékosan szerzett önismeretet hatékonyan építheti be a mindennapjaiba.

Különböző játékmódok közül választhattok, ha a csapatépítő játékok közül a paintballt választjátok, így biztosan megtaláljátok a nektek megfelelőt. Például a klasszikus, és legnagyobb népszerűségnek örvendő CTF-Capture the Flag, azaz zászlórablás, amikor a két csapat bázisa és zászlóik a pálya két ellentétes oldalán helyezkednek el, és a cél, hogy megszerezzék, vagy megsemmisítsék a másik csapat zászlaját, profibb szinten pedig eljuttassák az ellenfélét a saját kezdőhelyükre.

Ha meghoztuk a kedved a paintballhoz, ne habozz, foglalj pályát! Akár a Tököli „Reptér pálya”, akár a Budapesti „Barlang pálya” tetszik jobban, lehetőség van a tanulmányozásukra online is, videók és képek segítségével, de megosztjuk veletek a terep főbb jellemzőit is, hogy előre tudjatok tervezni!

Kérdésed merült fel a paintball, vagy a foglalás kapcsán? Keress minket elérhetőségeinken!

paintball.hu190722