Hírek

szerda, 10 április 2019 16:18

Izgalmas csapatépítő program? Válasszátok a paintballt!

Manapság rengeteg csapatépítő program közül válogathatnak az érdeklődők, azonban a bőség zavarában igazi kihívást jelent megtalálni azt a kikapcsolódási lehetőséget, ami minden résztvevő elvárásának megfelel. Ha Ti is csapatépítő programot szerveztek, viszont tanácstalanok vagytok, hogy pontosan mit is csináljatok az eseményen, válasszátok a paintballt!

Az utóbbi években a paintball rendkívül népszerű lett a csapatépítő programokkal kapcsolatban is, nem véletlenül, ugyanis a játék minden olyan elvárásnak megfelel, ami felmerül az esemény szervezésekor. A paintball ideje alatt az egy csapatba kerülő munkatársaknak százszázalékban együtt kell működniük, közösen kidolgozniuk a stratégiát a sikeres játékhoz, ennek hatására sokkal szorosabb, közvetlenebb kapcsolat fog kialakulni a jövőben a kollégák között. Egy ilyen csapatépítő program, mint a paintball, rengeteget változtat a munkatársak egymáshoz való hozzáállásán. Ez mindenképp pozitív hatással lesz később a közös irodai munkára: a kollégák sokkal összehangoltabban fognak tudni együtt dolgozni, ez pedig természetes, hogy majd a cég javára válik.

A paintball úgy segíti a munkahelyi közösség fejlődését, hogy közben szórakoztat és kikapcsol. Ezeken a csapatépítő foglalkozásokon senki sem érezheti úgy, hogy felesleges lenne, hiszen az izgalmas játékhoz mindenkire szükség van. Sok kollégából a paintball a legjobbat hozza ki, tehát olyan oldalukról is megismerhetik egymást a munkatársak, amire az irodában egyáltalán nem lett volna lehetőség.

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és szeretnétek paintballozni a munkatársakkal, keressetek bennünket bizalommal! Nálunk több pálya közül is válogathattok, garantáljuk, hogy biztosan jól fogjátok magatokat érezni és visszatértek még hozzánk a jövőben. A tavasz most még ideálisabb körülményeket biztosít a játékhoz. A paintball pálya lefoglalásához, illetve felmerülő kérdéseitekkel bátran vegyétek fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

paintball.hu 0410