Hírek

kedd, 19 február 2019 16:33

Csapatépítés egy igazi paintball barlangban: paintballozz télen is!

A csapatépítő programokat bármikor megszervezhetjük, egész évben a rendelkezésére áll a cégeknek, vállalkozásoknak az a rengeteg szervezett program, amivel sokat tehetnek a csapat egységéért. A csapatépítés akár télen is aktuális lehet. Persze nem mindegy, milyen helyszínen és milyen körülmények között kovácsoljuk össze a kollégákat. A paintball eszetekbe jutott már? Nem? Pedig érdemes legalább egyszer kipróbálni!

Cégünk kifejezetten csapatépítésre specializálódott programcsomaggal várja azokat, akik szeretnék a paintballt is közösen kipróbálni. Nem egy hagyományos paintballal várunk Titeket, ha csapatépítésre érkeztek hozzánk. Kifejlesztettünk egy olyan tréningmódszert, ami valós problémákat vesz alapul és azok megoldására fókuszál. Tehát, miközben játszotok, nem csak paintballoztok, hanem ténylegesen is küzdötök azért, hogy eredményesebb csapatot építsetek fel.

A téli időjárás sem lehet akadály, hiszen több pályával is rendelkezünk, köztük egy barlangpályával is. A budapesti paintball pályánk egy barlangban található, itt hoztuk létre az évszaktól függetlenül is használható, második pályánkat. A környezet száraz, a hőmérséklet kellemes, a felszereltség pedig figyelemre méltó. A barlangpályát speciális hang-és fényeffektekkel szereltük fel, de az élményt még tovább fokoztuk elektronikusan vezérelt, izgalmas játékokkal is. Minden adott tehát egy kalandos csapatépítéshez és egy jó kis játékhoz is!

Próbáljátok ki a téli paintballozást, ha unalmasnak találjátok a hagyományos csapatépítő programokat! Itt biztosan nem nem fog senki sem unatkozni, azt garantáljuk! Amennyiben felkeltettük az érdeklődéseteket, nincs más teendőtök, mint felkeresni minket és máris időpontot foglalhattok a paintballos csapatépítésre! Paintballozzatok a téli játékhoz is kiváló barlangpályán és lépjetek szintet a csapatépítésben! A foglalással, pályával kapcsolatos kérdéseitekre szívesen válaszolunk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

hirek190219