Hírek

csütörtök, 17 január 2019 15:25

Játsszatok paintballt télen, a barlangban ilyenkor is van rá lehetőség!

Sok felnőtt elfelejt játszani, amint maga mögött hagyja a gyerekkort. Pedig sok előnye van annak, ha megmaradunk egy kicsit gyereknek és ha van rá alkalom, akkor játszunk, egyszerűen csak a játék kedvéért és azért, hogy elfeledkezzünk a számla befizetésekről, az autó szervizéről vagy csak arról, hogy felnőttek vagyunk.

A paintball egy olyan játék, amit azoknak ajánlunk, akik kedvelik az aktív programokat és egy kicsit versengeni is szeretnek. Azoknak a csapatjátékoknak az egyike, amit szabadtéren lehet űzni, nagyszerűen átmozgat és még az agyat is próbára teszi egy kicsit. Na, de ki mondta, hogy a paintball csak a jó idő játéka? Alapvetően igen, mert egy szabadtéri pályán nem szívesen hasalunk a hóban és futkározunk a felhős ég alatt, miközben  a bőrünket csípi a hideg.

Ezért jó, ha olyan paintball pályát választotok, mint amilyen az általunk üzemeltetett barlang pálya! Nem kell lemondanotok a téli paintballozásról sem, mert a barlang pályánk nyitva áll egész évben! Nem akadály természetesen az sem, ha esik az eső, ha odakint esetleg vihar dúl vagy hatalmas szél tombol. Odabent kellemes a klíma és teljesen védett terepen lehet hódolni a játéknak. A barlang pályát úgy alakítottuk ki, hogy a paintballhoz ideális legyen. Felszereltük magas szintű hangtechnikával és fénytechnikával, illetve természetesen néhány akadályt, fedezéket is kitettünk, hogy még izgalmasabb lehessen a játék.

Aki szereti a számítógépes játékokat, annak semmiképpen sem szabad kihagynia ezt a paintball pályát! Élethűen idézzük meg azoknak a játékoknak a világát, amikben a győzelem a tét.

Keressetek minket bizalommal, ha télen is kedvetek van paintballozni, és foglaljatok időpontot hozzánk, a barlang pályára! Velünk nem kell tavaszig várni egy remek programra, gyertek el hozzánk akkor, amikor éppen kedvetek tartja! Bátran vegyétek fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, amennyiben kérdéseitek vannak, szívesen segítünk mindenben!

paintball.hu1 2