Hírek

hétfő, 07 január 2019 07:56

Mozgalmas programot keresel? Dönts budapesti paintball barlangunk mellett!

A téli időszakot az emberek nem igazán kedvelik, hiszen ezekben a hónapokban sajnos az időjárás nem kedvez a mozgalmasabb programoknak. Ilyenkor nem túl sok választási lehetőség van, többnyire különböző pubokban, szórakozóhelyeken gyűlnek össze a barátok, ismerősök, rokonok. Egy idő után ezek a programok eléggé egyhangúakká válnak, ezért elkezdődik a lázas kutatás, hogy olyan szabadidős lehetőséget találjanak, ami valóban mozgalmas, és felpezsdíti a szürke téli estéket. Ha Te is éppen az ideális programlehetőség után kutatsz, nem kell tovább keresgélned, ugyanis budapesti paintball barlangunk tökéletes választás lesz ebben az időszakban is!

 

Budapesti paintball barlangunk mellett számtalan érv szól. Talán az első és legfontosabb, amit Te is könnyedén kitalálhatsz, az az, hogy egy kalandos, valóban mozgalmas programért nem kell a téli hidegben, a nyílt terepen fagyoskodni a játékosoknak. Budapesti paintball barlangunk tökéletesen védett, így biztos lehetsz abban, hogy nem fogtok fázni a játék ideje alatt. A barlang nemcsak meleg, hanem biztonságosan kialakított is, és attól sem kell tartanotok, hogy a játék hevében elcsúsznátok a pályán, és ily módon balesetet szenvednétek.

 

Ha már találkoztál más paintball pályákkal, tapasztalhattad, hogy a többségük nyílt terepen volt kialakítva, így garantálva az izgalmas játékot. Budapesti paintball barlangunk esetében sem kell aggódnod, hogy a zárt, fedett tér nem nyújtana olyan izgalmakat, mint a nyílt terep. Kiemelt figyelmet fordítottunk arra a pálya kialakításakor, hogy ugyanolyan mozgalmas játékban vehessenek részt az emberek, mintha nyílt terepen lennének.

 

Gyertek el budapesti paintball barlangunkba, ha meguntátok a téli időszak egyhangúságát! Nálunk valódi izgalmakat élhettek át! Ha szeretnél bejelentkezni barátaiddal, rokonaiddal, vagy kérdéseid lennének a pályával, illetve a játék menetével kapcsolatban, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

paintball.hu 1 2