Hírek

csütörtök, 22 november 2018 13:33

Paintball a hidegben, hóban fagyban is? Igen!

A paintball nagyszerű lehetőség egy kis testmozgással egybekötött szórakozásra, ami nem utolsó sorban még a stressz levezetésében is segít. Videojáték rajongóknak és újdonságra szomjazóknak egyaránt ajánlott kipróbálni milyen az, amikor felszökik az adrenalin és nem létezik más, csak a játék.

Sokakat talán eltántorít az, ha az időjárás már nem meleg és száraz, de vannak, akik kifejezetten télen is szeretnék kipróbálni magukat és paintballozni egyet egy szikrázóan hideg téli napon. Ennek semmi akadálya sincsen. A paintball eszközökön biztosan nem múlik, hiszen a paintball nem fagy le a hidegben sem! Lehet akármilyen fagy, tombolhatnak a mínuszok, a paintball akkor is a rendelkezésére áll a játékosoknak. Természetesen a pálya maga csúszhat, lehet havas és jeges is, de semmi nem fogja útját állni egy jó kis versengésnek!

Fordulj hozzánk bizalommal, és ismerd meg a paintball játék részleteit! Ha szeretnél időpontot foglalni, lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, és játssz az év bármely szakában!

paintball.hu2.nov18