Hírek

csütörtök, 22 november 2018 13:29

Velünk bármikor paintballozhatsz: a budapesti barlang télen is használható!

Szívesen paintballoznál egyet a barátaiddal, kollégáiddal vagy éppen a családdal, de úgy érzed, már lecsúsztál a szezonról? A paintballt általában szabadtéren űzik, ezért a rossz idő, a téli hideg már nem kedvez ennek az elfoglaltságnak. Ám ez nagy tévedés, különösen akkor, ha van a közelben egy jó kis barlangos pálya!

Barlang pályánkon bármikor kitűnő alkalom nyílik egy izgalmas paintballozásra! Nem számít, hogy odakint fogvacogtató hideg van, esik az eső, hatalmas szélvihar van vagy éppen nagy hőség. A Barlang pályán mindig ideálisak a körülmények egy jó kis paintballozáshoz!

Fordulj hozzánk bizalommal, és foglalj időpontot budapesti paintball pályánkra, bármikor, amikor kedved támad játszani! A Barlang pálya használatához nem kell az időjáráshoz igazodni, bármikor igénybe vehető, így az időbeosztásod is rugalmasabbá válik!

Az élményt fokozza az autentikus helyszín, a kiváló hang- és fénytechnika is! Tapasztald meg a videojátékok hangulatát élőben, budapesti paintball pályánkon, a föld alatt! A részletekről megadott elérhetőségeink bármelyikén tájékozódhatsz, keress minket bátran!

paintball.hu1.nov18