Hírek

csütörtök, 25 október 2018 13:40

Milyen tényező befolyásolja nálunk a paintball pálya árakat?

Amikor egy baráti társaság, munkahelyi közösség vagy egy család szeretne paintballozni, tapasztalhatják, hogy a pályákat különböző árakon vehetik igénybe.

A paintball pálya árakat a piacon különböző szempontok alapján szabják meg a tulajdonosok. Nálunk összesen két csomagot találhattok, amelyek közül egyszerűen tudtok választani, ha szeretnétek részt venni egy izgalmas játékon. Értelemszerűen a paintball pálya árakat a két csomagban az határozza meg, hogy a játék során milyen mennyiségű festékgolyó és tár áll rendelkezésre. Az 1000 csomagban például több a festékgolyó, ugyanakkor az alapcsomag lehetővé teszi a még izgalmasabb taktikai játékot, mivel az előbbi konstrukcióhoz képest alapvetően némiképp korlátozottabban állnak rendelkezésre a töltetek.

Bármelyik ajánlatot is választjátok, mindkét csomagban a paintball pálya árak rendkívül kedvezőek, ezért vétek kihagyni ezt az eseménydús játékot! Jelentkezzetek csapataitokkal, ehhez pedig vegyétek fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

paintball.hu 1.okt18