Hírek

kedd, 09 október 2018 14:07

Paintball legénybúcsúra? Naná!

Mivel lehetne jobban elbúcsúzatni egy nősülés előtt álló férfi legény életét, mint egy igazán férfias játékkal? Mi a paintballt legénybúcsúra is ajánljuk!

A paintball, valljuk be, elsősorban nem a gyengébbik nem számára lett kitalálva, hiszen ez a játék csupa erő és küzdelem, bár ezt nem jelenti, hogy egy vállalkozó kedvű, kíváncsi hölgy ne játszhatna, sőt! A férfiak azonban már gyerekkorukban is játékpuskával játszottak, később pedig a számítógépen a lövöldözős játékok váltak a kedvenceikké. Mindezt azonban most élőben is kipróbálhatjátok!

Ha a vőlegény izgul a nagy nap előtt, ami egyébként természetes, nálunk levezetheti a feszültséget! Paintball pályáinkon megteremtjük a harchoz megfelelő hangulatot, nektek csak a csapatot, és persze a vőlegényt kell hoznotok!

Amennyiben szeretnétek meglepni éppen nősülő barátotokat egy ilyen élménydús és férfias játékkal, látogassatok el a legénybúcsú alkalmával jól felszerelt budapesti vagy tököli pályáink egyikére! Ha legénybúcsúra paintball mellett döntöttetek, kérdéseitekkel keressetek minket bátran!

legenybucsu