Hírek

hétfő, 27 augusztus 2018 06:32

Kaland a kollégákkal? Paintball csapatépítő programnak!

 

Kalandos csapatépítésre vágytok, nem pedig egy álmosító vasárnapi matinéra? Ha többen vagytok, mint tíz fő, akkor semmiképpen se hagyjátok ki a paintballt csapatépítő programnak! Ez az igazi, aktív program, amiből mindenki kiveszi a részét és valódi csapattaggá válik!

Fordulj hozzánk bizalommal, és tartsátok következő csapatépítő programotokat paintball pályánkon! Több helyszínen is lehetséges a játék, így tököli és budapesti pályáinkon egyaránt várunk titeket. Nálunk nem lehet megunni a paintballt, többféle típusú játékból lehet válogatni, akár többre is nevezhettek! Indulhat a játék?

A paintball csapatépítő programnak azért igazán ellenállhatatlan ötlet, mert összekovácsolódik a társaság, miközben a résztvevők levezethetik a stresszt is. A csendes beszélgetésnek, kellemes gasztronómiai programoknak is megvan a maga ideje, de ha adrenalin löketet szeretnétek, akkor itt a helyetek!

Keress minket elérhetőségeink egyikén, és foglalj paintball pályát, hogy a következő csapatépítésetek programja igazán felejthetetlen legyen!

paintball.hu2