Hírek

hétfő, 27 augusztus 2018 06:29

Izgalmas program a fővárosban? Paintball Budapesten!

 

Mindig is szívesen kipróbáltad volna magadat egy élőszereplős videojátékban, ahol az ügyesség, gyorsaság, erő és taktika egyaránt számít? A paintball pontosan ezt adja minden játékosnak! A számítógépes játékok világát eleveníti meg, mindezt biztonságosan, valódi kockázat nélkül! Ha szeretnéd kipróbálni magadat paintballban, szívesen eltöltenél pár órát kalandos versengéssel, keresd fel pályáink egyikét!

A budapesti paintball pályánk azért jó választás, mert időjárástól függetlenül, bármikor lehet rajta játszani. Fedett, óriási oszlopcsarnokban próbálhatod ki magad, ráadásul az élményt izgalmas fény- és hangtechnika színesíti. Budapesti paintball pályánkon garantált a valódi számítógépes játékélmény, hiszen minden jelentkező kiválaszthatja, hogy melyik játékmódban szeretne játszani.

Gyere, és hozd magaddal a barátaidat is budapesti paintball pályánkra, töltsetek el egy izgalmas délutánt vagy hétvégét  az átlagostól kicsit másképp! A részletekért bátran vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

paintball.hu1