Hírek

 

Kalandos csapatépítésre vágytok, nem pedig egy álmosító vasárnapi matinéra? Ha többen vagytok, mint tíz fő, akkor semmiképpen se hagyjátok ki a paintballt csapatépítő programnak! Ez az igazi, aktív program, amiből mindenki kiveszi a részét és valódi csapattaggá válik!

Fordulj hozzánk bizalommal, és tartsátok következő csapatépítő programotokat paintball pályánkon! Több helyszínen is lehetséges a játék, így tököli és budapesti pályáinkon egyaránt várunk titeket. Nálunk nem lehet megunni a paintballt, többféle típusú játékból lehet válogatni, akár többre is nevezhettek! Indulhat a játék?

A paintball csapatépítő programnak azért igazán ellenállhatatlan ötlet, mert összekovácsolódik a társaság, miközben a résztvevők levezethetik a stresszt is. A csendes beszélgetésnek, kellemes gasztronómiai programoknak is megvan a maga ideje, de ha adrenalin löketet szeretnétek, akkor itt a helyetek!

Keress minket elérhetőségeink egyikén, és foglalj paintball pályát, hogy a következő csapatépítésetek programja igazán felejthetetlen legyen!

paintball.hu2

 

Mindig is szívesen kipróbáltad volna magadat egy élőszereplős videojátékban, ahol az ügyesség, gyorsaság, erő és taktika egyaránt számít? A paintball pontosan ezt adja minden játékosnak! A számítógépes játékok világát eleveníti meg, mindezt biztonságosan, valódi kockázat nélkül! Ha szeretnéd kipróbálni magadat paintballban, szívesen eltöltenél pár órát kalandos versengéssel, keresd fel pályáink egyikét!

A budapesti paintball pályánk azért jó választás, mert időjárástól függetlenül, bármikor lehet rajta játszani. Fedett, óriási oszlopcsarnokban próbálhatod ki magad, ráadásul az élményt izgalmas fény- és hangtechnika színesíti. Budapesti paintball pályánkon garantált a valódi számítógépes játékélmény, hiszen minden jelentkező kiválaszthatja, hogy melyik játékmódban szeretne játszani.

Gyere, és hozd magaddal a barátaidat is budapesti paintball pályánkra, töltsetek el egy izgalmas délutánt vagy hétvégét  az átlagostól kicsit másképp! A részletekért bátran vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

paintball.hu1

 

Manapság az egyik legnépszerűbb csapatépítő játéknak számít a paintball, ami nem véletlen, ugyanis rendkívül izgalmas és szórakoztató; a résztvevők egyenesen úgy érezhetik magukat, mintha egy videojátékba csöppentek volna. Ahhoz, hogy valóban mindenki élvezze a játékot, különösen izgalmas paintball pályákra érdemes elutazni. Ha Ti is ilyen helyet kerestek, ne kutassatok tovább, ugyanis paintball pályáinkat kifejezetten a játékosok elvárásaihoz igazítottuk!

Nálunk garantált a fokozott hangulat és az izgalom, ugyanis paintball pályáinkat kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy a játék valódi kalanddá változzon. Két helyszínünk van, amelyek már első ránézésre hangulatosak és izgalmasak. Természetesen mindezen túl a biztonsági tényezőkre is kiemelt figyelmet fordítottunk, így a paintball pályák kialakításakor igyekeztünk olyan terepet biztosítani, ahol nincsenek kitéve a játékosok komoly baleseteknek.

Ha szeretnéd élőben is megtekintheti paintball pályáinkat, és részt vennél egy izgalmas kalandban, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

paintball palyak

 

behat. image
   

Nagyszabású, szituációs scenario, hatalmas, több mint három hektáros területen. További információhoz kattints a plakáton lévő gombokra! Várunk titeket Májusban!

Grandiose, situational scenario on a huge, over 3 hectars large area. For more information click on the icons above on the picture. See you in May!

Köszöntsük együtt a jó időt Tökölön, hogy a tél meg se gondolja, hogy visszatér márciusban!
Egyéni játéknap a paintball.hu Tököli pályáján, vagyis jöhetsz egyedül, de baráttal, barátnővel, csapattal is. Amatőrök nagy csatája lesz ez profi játékvezetéssel!

paintball suliSzeretnél jobb paintballossá válni? Szeretnél Magyarország egyik legjobb paintballosától tanulni? Itt a helyed a paintball.hu és a Paintball Akadémia Sportegyesület közös paintball suliján!
A suli hasznos Neked, ha:
- még sosem paintballoztál
- már játszottál párszor
- már régóta játszol
- fontolgatod a profivá válást, sportoló szeretnél lenni

Ludas Viktor több mint 11 éve paintballozik, volt például légiós Svédországban, játszott egyedüli magyarként egy többszörös bajnok osztrák csapatban, idén pedig egy szlovák és egy magyar csapatban is játszott és a Horvát Paintball Bajnokság 4. fordulóján a torna játékosának választották.

Beugró: 3500 ft/fő (Igény esetén felszerelést is biztosítunk.)
Lőszer: 4 Forint / db

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.