Hírek

A paintball rendkívül izgalmas és eseménydús időtöltésnek számít, emiatt pedig a legtöbb ember azt gondolná, hogy a játékon történő részvételhez mélyen a pénztárcájukba kell nyúlniuk. Ha mellettünk döntesz, ezt a gondolatot elfelejtheted, ugyanis nálunk kedvező árú paintball pályák állnak rendelkezésre.

Mivel számunkra is ismeretesek a téves információk a paintball pálya árakkal kapcsolatban, kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy pénztárcabarát árakon lehessen részt venni a játékban, így semmilyen anyagi tényező nem szólhat közbe. A legfőbb célunk, hogy széles körben terjesszük ezt az izgalmakkal teli játékot az emberek között, ugyanis olyan időtöltés, ami összehozza a résztvevőket és valóban szórakoztató. A kedvező paintball pálya árakkal tehát elérjük, hogy mindenki részt tudjon venni a játékon.

Ha több információra lenne szükségetek az árakkal kapcsolatban vagy jelentkeznétek játszani, keressetek bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

paintball.hu 2.okt18

Amikor egy baráti társaság, munkahelyi közösség vagy egy család szeretne paintballozni, tapasztalhatják, hogy a pályákat különböző árakon vehetik igénybe.

A paintball pálya árakat a piacon különböző szempontok alapján szabják meg a tulajdonosok. Nálunk összesen két csomagot találhattok, amelyek közül egyszerűen tudtok választani, ha szeretnétek részt venni egy izgalmas játékon. Értelemszerűen a paintball pálya árakat a két csomagban az határozza meg, hogy a játék során milyen mennyiségű festékgolyó és tár áll rendelkezésre. Az 1000 csomagban például több a festékgolyó, ugyanakkor az alapcsomag lehetővé teszi a még izgalmasabb taktikai játékot, mivel az előbbi konstrukcióhoz képest alapvetően némiképp korlátozottabban állnak rendelkezésre a töltetek.

Bármelyik ajánlatot is választjátok, mindkét csomagban a paintball pálya árak rendkívül kedvezőek, ezért vétek kihagyni ezt az eseménydús játékot! Jelentkezzetek csapataitokkal, ehhez pedig vegyétek fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

paintball.hu 1.okt18

A paintball nem csak remek szórakozás, de segíti a logikus gondolkodást, növeli a reflexek gyorsaságát és emellett remek stressz levezető is. Márpedig egy vőlegény fejében a nagy nap előtti időszakban csak úgy kavarognak a gondolatok.

Ennélfogva mi is lehetne jobb ajándék egy éppen nősülni készülő barátodnak, mint egy paintball legénybúcsúra? A legénybúcsú, azon funkciója mellett, hogy a vőlegény egy „utolsót” mulathat kötöttségek nélkül, arra is szolgál, hogy összeismertesse a lakodalom előtt a barátokat és rokonokat, akik még sosem találkoztak. Nos, a paintball erre is remek megoldás lehet, hiszen egy ilyen éles helyzetben az ember meg tudja mutatni valódi énjét is, így a bemutatkozást egy szórakoztató paintball játékkal le is tudjátok.

Ha a legénybúcsút paintball pályán töltenétek, és eljöttök hozzánk, csapatotokkal többféle játékmenet közül is választhattok! Amennyiben szeretnétek egy remek programot szervezni a vőlegénynek és ismerőseinek, jelentkezzetek hozzánk elérhetőségeinken!

legenybucsu2

Mivel lehetne jobban elbúcsúzatni egy nősülés előtt álló férfi legény életét, mint egy igazán férfias játékkal? Mi a paintballt legénybúcsúra is ajánljuk!

A paintball, valljuk be, elsősorban nem a gyengébbik nem számára lett kitalálva, hiszen ez a játék csupa erő és küzdelem, bár ezt nem jelenti, hogy egy vállalkozó kedvű, kíváncsi hölgy ne játszhatna, sőt! A férfiak azonban már gyerekkorukban is játékpuskával játszottak, később pedig a számítógépen a lövöldözős játékok váltak a kedvenceikké. Mindezt azonban most élőben is kipróbálhatjátok!

Ha a vőlegény izgul a nagy nap előtt, ami egyébként természetes, nálunk levezetheti a feszültséget! Paintball pályáinkon megteremtjük a harchoz megfelelő hangulatot, nektek csak a csapatot, és persze a vőlegényt kell hoznotok!

Amennyiben szeretnétek meglepni éppen nősülő barátotokat egy ilyen élménydús és férfias játékkal, látogassatok el a legénybúcsú alkalmával jól felszerelt budapesti vagy tököli pályáink egyikére! Ha legénybúcsúra paintball mellett döntöttetek, kérdéseitekkel keressetek minket bátran!

legenybucsu

 

Kalandos csapatépítésre vágytok, nem pedig egy álmosító vasárnapi matinéra? Ha többen vagytok, mint tíz fő, akkor semmiképpen se hagyjátok ki a paintballt csapatépítő programnak! Ez az igazi, aktív program, amiből mindenki kiveszi a részét és valódi csapattaggá válik!

Fordulj hozzánk bizalommal, és tartsátok következő csapatépítő programotokat paintball pályánkon! Több helyszínen is lehetséges a játék, így tököli és budapesti pályáinkon egyaránt várunk titeket. Nálunk nem lehet megunni a paintballt, többféle típusú játékból lehet válogatni, akár többre is nevezhettek! Indulhat a játék?

A paintball csapatépítő programnak azért igazán ellenállhatatlan ötlet, mert összekovácsolódik a társaság, miközben a résztvevők levezethetik a stresszt is. A csendes beszélgetésnek, kellemes gasztronómiai programoknak is megvan a maga ideje, de ha adrenalin löketet szeretnétek, akkor itt a helyetek!

Keress minket elérhetőségeink egyikén, és foglalj paintball pályát, hogy a következő csapatépítésetek programja igazán felejthetetlen legyen!

paintball.hu2

 

Mindig is szívesen kipróbáltad volna magadat egy élőszereplős videojátékban, ahol az ügyesség, gyorsaság, erő és taktika egyaránt számít? A paintball pontosan ezt adja minden játékosnak! A számítógépes játékok világát eleveníti meg, mindezt biztonságosan, valódi kockázat nélkül! Ha szeretnéd kipróbálni magadat paintballban, szívesen eltöltenél pár órát kalandos versengéssel, keresd fel pályáink egyikét!

A budapesti paintball pályánk azért jó választás, mert időjárástól függetlenül, bármikor lehet rajta játszani. Fedett, óriási oszlopcsarnokban próbálhatod ki magad, ráadásul az élményt izgalmas fény- és hangtechnika színesíti. Budapesti paintball pályánkon garantált a valódi számítógépes játékélmény, hiszen minden jelentkező kiválaszthatja, hogy melyik játékmódban szeretne játszani.

Gyere, és hozd magaddal a barátaidat is budapesti paintball pályánkra, töltsetek el egy izgalmas délutánt vagy hétvégét  az átlagostól kicsit másképp! A részletekért bátran vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

paintball.hu1

 

Manapság az egyik legnépszerűbb csapatépítő játéknak számít a paintball, ami nem véletlen, ugyanis rendkívül izgalmas és szórakoztató; a résztvevők egyenesen úgy érezhetik magukat, mintha egy videojátékba csöppentek volna. Ahhoz, hogy valóban mindenki élvezze a játékot, különösen izgalmas paintball pályákra érdemes elutazni. Ha Ti is ilyen helyet kerestek, ne kutassatok tovább, ugyanis paintball pályáinkat kifejezetten a játékosok elvárásaihoz igazítottuk!

Nálunk garantált a fokozott hangulat és az izgalom, ugyanis paintball pályáinkat kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy a játék valódi kalanddá változzon. Két helyszínünk van, amelyek már első ránézésre hangulatosak és izgalmasak. Természetesen mindezen túl a biztonsági tényezőkre is kiemelt figyelmet fordítottunk, így a paintball pályák kialakításakor igyekeztünk olyan terepet biztosítani, ahol nincsenek kitéve a játékosok komoly baleseteknek.

Ha szeretnéd élőben is megtekintheti paintball pályáinkat, és részt vennél egy izgalmas kalandban, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

paintball palyak

 

behat. image
   

Nagyszabású, szituációs scenario, hatalmas, több mint három hektáros területen. További információhoz kattints a plakáton lévő gombokra! Várunk titeket Májusban!

Grandiose, situational scenario on a huge, over 3 hectars large area. For more information click on the icons above on the picture. See you in May!

Köszöntsük együtt a jó időt Tökölön, hogy a tél meg se gondolja, hogy visszatér márciusban!
Egyéni játéknap a paintball.hu Tököli pályáján, vagyis jöhetsz egyedül, de baráttal, barátnővel, csapattal is. Amatőrök nagy csatája lesz ez profi játékvezetéssel!

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.