asset

   Hírek

Manapság rengeteg csapatépítő program közül válogathatnak az érdeklődők, azonban a bőség zavarában igazi kihívást jelent megtalálni azt a kikapcsolódási lehetőséget, ami minden résztvevő elvárásának megfelel. Ha Ti is csapatépítő programot szerveztek, viszont tanácstalanok vagytok, hogy pontosan mit is csináljatok az eseményen, válasszátok a paintballt!

Az utóbbi években a paintball rendkívül népszerű lett a csapatépítő programokkal kapcsolatban is, nem véletlenül, ugyanis a játék minden olyan elvárásnak megfelel, ami felmerül az esemény szervezésekor. A paintball ideje alatt az egy csapatba kerülő munkatársaknak százszázalékban együtt kell működniük, közösen kidolgozniuk a stratégiát a sikeres játékhoz, ennek hatására sokkal szorosabb, közvetlenebb kapcsolat fog kialakulni a jövőben a kollégák között. Egy ilyen csapatépítő program, mint a paintball, rengeteget változtat a munkatársak egymáshoz való hozzáállásán. Ez mindenképp pozitív hatással lesz később a közös irodai munkára: a kollégák sokkal összehangoltabban fognak tudni együtt dolgozni, ez pedig természetes, hogy majd a cég javára válik.

A paintball úgy segíti a munkahelyi közösség fejlődését, hogy közben szórakoztat és kikapcsol. Ezeken a csapatépítő foglalkozásokon senki sem érezheti úgy, hogy felesleges lenne, hiszen az izgalmas játékhoz mindenkire szükség van. Sok kollégából a paintball a legjobbat hozza ki, tehát olyan oldalukról is megismerhetik egymást a munkatársak, amire az irodában egyáltalán nem lett volna lehetőség.

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és szeretnétek paintballozni a munkatársakkal, keressetek bennünket bizalommal! Nálunk több pálya közül is válogathattok, garantáljuk, hogy biztosan jól fogjátok magatokat érezni és visszatértek még hozzánk a jövőben. A tavasz most még ideálisabb körülményeket biztosít a játékhoz. A paintball pálya lefoglalásához, illetve felmerülő kérdéseitekkel bátran vegyétek fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

paintball.hu 0410

A csapatépítő programokat bármikor megszervezhetjük, egész évben a rendelkezésére áll a cégeknek, vállalkozásoknak az a rengeteg szervezett program, amivel sokat tehetnek a csapat egységéért. A csapatépítés akár télen is aktuális lehet. Persze nem mindegy, milyen helyszínen és milyen körülmények között kovácsoljuk össze a kollégákat. A paintball eszetekbe jutott már? Nem? Pedig érdemes legalább egyszer kipróbálni!

Cégünk kifejezetten csapatépítésre specializálódott programcsomaggal várja azokat, akik szeretnék a paintballt is közösen kipróbálni. Nem egy hagyományos paintballal várunk Titeket, ha csapatépítésre érkeztek hozzánk. Kifejlesztettünk egy olyan tréningmódszert, ami valós problémákat vesz alapul és azok megoldására fókuszál. Tehát, miközben játszotok, nem csak paintballoztok, hanem ténylegesen is küzdötök azért, hogy eredményesebb csapatot építsetek fel.

A téli időjárás sem lehet akadály, hiszen több pályával is rendelkezünk, köztük egy barlangpályával is. A budapesti paintball pályánk egy barlangban található, itt hoztuk létre az évszaktól függetlenül is használható, második pályánkat. A környezet száraz, a hőmérséklet kellemes, a felszereltség pedig figyelemre méltó. A barlangpályát speciális hang-és fényeffektekkel szereltük fel, de az élményt még tovább fokoztuk elektronikusan vezérelt, izgalmas játékokkal is. Minden adott tehát egy kalandos csapatépítéshez és egy jó kis játékhoz is!

Próbáljátok ki a téli paintballozást, ha unalmasnak találjátok a hagyományos csapatépítő programokat! Itt biztosan nem nem fog senki sem unatkozni, azt garantáljuk! Amennyiben felkeltettük az érdeklődéseteket, nincs más teendőtök, mint felkeresni minket és máris időpontot foglalhattok a paintballos csapatépítésre! Paintballozzatok a téli játékhoz is kiváló barlangpályán és lépjetek szintet a csapatépítésben! A foglalással, pályával kapcsolatos kérdéseitekre szívesen válaszolunk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

hirek190219

Sok felnőtt elfelejt játszani, amint maga mögött hagyja a gyerekkort. Pedig sok előnye van annak, ha megmaradunk egy kicsit gyereknek és ha van rá alkalom, akkor játszunk, egyszerűen csak a játék kedvéért és azért, hogy elfeledkezzünk a számla befizetésekről, az autó szervizéről vagy csak arról, hogy felnőttek vagyunk.

A paintball egy olyan játék, amit azoknak ajánlunk, akik kedvelik az aktív programokat és egy kicsit versengeni is szeretnek. Azoknak a csapatjátékoknak az egyike, amit szabadtéren lehet űzni, nagyszerűen átmozgat és még az agyat is próbára teszi egy kicsit. Na, de ki mondta, hogy a paintball csak a jó idő játéka? Alapvetően igen, mert egy szabadtéri pályán nem szívesen hasalunk a hóban és futkározunk a felhős ég alatt, miközben  a bőrünket csípi a hideg.

Ezért jó, ha olyan paintball pályát választotok, mint amilyen az általunk üzemeltetett barlang pálya! Nem kell lemondanotok a téli paintballozásról sem, mert a barlang pályánk nyitva áll egész évben! Nem akadály természetesen az sem, ha esik az eső, ha odakint esetleg vihar dúl vagy hatalmas szél tombol. Odabent kellemes a klíma és teljesen védett terepen lehet hódolni a játéknak. A barlang pályát úgy alakítottuk ki, hogy a paintballhoz ideális legyen. Felszereltük magas szintű hangtechnikával és fénytechnikával, illetve természetesen néhány akadályt, fedezéket is kitettünk, hogy még izgalmasabb lehessen a játék.

Aki szereti a számítógépes játékokat, annak semmiképpen sem szabad kihagynia ezt a paintball pályát! Élethűen idézzük meg azoknak a játékoknak a világát, amikben a győzelem a tét.

Keressetek minket bizalommal, ha télen is kedvetek van paintballozni, és foglaljatok időpontot hozzánk, a barlang pályára! Velünk nem kell tavaszig várni egy remek programra, gyertek el hozzánk akkor, amikor éppen kedvetek tartja! Bátran vegyétek fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, amennyiben kérdéseitek vannak, szívesen segítünk mindenben!

paintball.hu1 2

A téli időszakot az emberek nem igazán kedvelik, hiszen ezekben a hónapokban sajnos az időjárás nem kedvez a mozgalmasabb programoknak. Ilyenkor nem túl sok választási lehetőség van, többnyire különböző pubokban, szórakozóhelyeken gyűlnek össze a barátok, ismerősök, rokonok. Egy idő után ezek a programok eléggé egyhangúakká válnak, ezért elkezdődik a lázas kutatás, hogy olyan szabadidős lehetőséget találjanak, ami valóban mozgalmas, és felpezsdíti a szürke téli estéket. Ha Te is éppen az ideális programlehetőség után kutatsz, nem kell tovább keresgélned, ugyanis budapesti paintball barlangunk tökéletes választás lesz ebben az időszakban is!

 

Budapesti paintball barlangunk mellett számtalan érv szól. Talán az első és legfontosabb, amit Te is könnyedén kitalálhatsz, az az, hogy egy kalandos, valóban mozgalmas programért nem kell a téli hidegben, a nyílt terepen fagyoskodni a játékosoknak. Budapesti paintball barlangunk tökéletesen védett, így biztos lehetsz abban, hogy nem fogtok fázni a játék ideje alatt. A barlang nemcsak meleg, hanem biztonságosan kialakított is, és attól sem kell tartanotok, hogy a játék hevében elcsúsznátok a pályán, és ily módon balesetet szenvednétek.

 

Ha már találkoztál más paintball pályákkal, tapasztalhattad, hogy a többségük nyílt terepen volt kialakítva, így garantálva az izgalmas játékot. Budapesti paintball barlangunk esetében sem kell aggódnod, hogy a zárt, fedett tér nem nyújtana olyan izgalmakat, mint a nyílt terep. Kiemelt figyelmet fordítottunk arra a pálya kialakításakor, hogy ugyanolyan mozgalmas játékban vehessenek részt az emberek, mintha nyílt terepen lennének.

 

Gyertek el budapesti paintball barlangunkba, ha meguntátok a téli időszak egyhangúságát! Nálunk valódi izgalmakat élhettek át! Ha szeretnél bejelentkezni barátaiddal, rokonaiddal, vagy kérdéseid lennének a pályával, illetve a játék menetével kapcsolatban, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

paintball.hu 1 2

A paintball nagyszerű lehetőség egy kis testmozgással egybekötött szórakozásra, ami nem utolsó sorban még a stressz levezetésében is segít. Videojáték rajongóknak és újdonságra szomjazóknak egyaránt ajánlott kipróbálni milyen az, amikor felszökik az adrenalin és nem létezik más, csak a játék.

Sokakat talán eltántorít az, ha az időjárás már nem meleg és száraz, de vannak, akik kifejezetten télen is szeretnék kipróbálni magukat és paintballozni egyet egy szikrázóan hideg téli napon. Ennek semmi akadálya sincsen. A paintball eszközökön biztosan nem múlik, hiszen a paintball nem fagy le a hidegben sem! Lehet akármilyen fagy, tombolhatnak a mínuszok, a paintball akkor is a rendelkezésére áll a játékosoknak. Természetesen a pálya maga csúszhat, lehet havas és jeges is, de semmi nem fogja útját állni egy jó kis versengésnek!

Fordulj hozzánk bizalommal, és ismerd meg a paintball játék részleteit! Ha szeretnél időpontot foglalni, lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, és játssz az év bármely szakában!

paintball.hu2.nov18

Szívesen paintballoznál egyet a barátaiddal, kollégáiddal vagy éppen a családdal, de úgy érzed, már lecsúsztál a szezonról? A paintballt általában szabadtéren űzik, ezért a rossz idő, a téli hideg már nem kedvez ennek az elfoglaltságnak. Ám ez nagy tévedés, különösen akkor, ha van a közelben egy jó kis barlangos pálya!

Barlang pályánkon bármikor kitűnő alkalom nyílik egy izgalmas paintballozásra! Nem számít, hogy odakint fogvacogtató hideg van, esik az eső, hatalmas szélvihar van vagy éppen nagy hőség. A Barlang pályán mindig ideálisak a körülmények egy jó kis paintballozáshoz!

Fordulj hozzánk bizalommal, és foglalj időpontot budapesti paintball pályánkra, bármikor, amikor kedved támad játszani! A Barlang pálya használatához nem kell az időjáráshoz igazodni, bármikor igénybe vehető, így az időbeosztásod is rugalmasabbá válik!

Az élményt fokozza az autentikus helyszín, a kiváló hang- és fénytechnika is! Tapasztald meg a videojátékok hangulatát élőben, budapesti paintball pályánkon, a föld alatt! A részletekről megadott elérhetőségeink bármelyikén tájékozódhatsz, keress minket bátran!

paintball.hu1.nov18

A paintball rendkívül izgalmas és eseménydús időtöltésnek számít, emiatt pedig a legtöbb ember azt gondolná, hogy a játékon történő részvételhez mélyen a pénztárcájukba kell nyúlniuk. Ha mellettünk döntesz, ezt a gondolatot elfelejtheted, ugyanis nálunk kedvező árú paintball pályák állnak rendelkezésre.

Mivel számunkra is ismeretesek a téves információk a paintball pálya árakkal kapcsolatban, kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy pénztárcabarát árakon lehessen részt venni a játékban, így semmilyen anyagi tényező nem szólhat közbe. A legfőbb célunk, hogy széles körben terjesszük ezt az izgalmakkal teli játékot az emberek között, ugyanis olyan időtöltés, ami összehozza a résztvevőket és valóban szórakoztató. A kedvező paintball pálya árakkal tehát elérjük, hogy mindenki részt tudjon venni a játékon.

Ha több információra lenne szükségetek az árakkal kapcsolatban vagy jelentkeznétek játszani, keressetek bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

paintball.hu 2.okt18

Amikor egy baráti társaság, munkahelyi közösség vagy egy család szeretne paintballozni, tapasztalhatják, hogy a pályákat különböző árakon vehetik igénybe.

A paintball pálya árakat a piacon különböző szempontok alapján szabják meg a tulajdonosok. Nálunk összesen két csomagot találhattok, amelyek közül egyszerűen tudtok választani, ha szeretnétek részt venni egy izgalmas játékon. Értelemszerűen a paintball pálya árakat a két csomagban az határozza meg, hogy a játék során milyen mennyiségű festékgolyó és tár áll rendelkezésre. Az 1000 csomagban például több a festékgolyó, ugyanakkor az alapcsomag lehetővé teszi a még izgalmasabb taktikai játékot, mivel az előbbi konstrukcióhoz képest alapvetően némiképp korlátozottabban állnak rendelkezésre a töltetek.

Bármelyik ajánlatot is választjátok, mindkét csomagban a paintball pálya árak rendkívül kedvezőek, ezért vétek kihagyni ezt az eseménydús játékot! Jelentkezzetek csapataitokkal, ehhez pedig vegyétek fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

paintball.hu 1.okt18

A paintball nem csak remek szórakozás, de segíti a logikus gondolkodást, növeli a reflexek gyorsaságát és emellett remek stressz levezető is. Márpedig egy vőlegény fejében a nagy nap előtti időszakban csak úgy kavarognak a gondolatok.

Ennélfogva mi is lehetne jobb ajándék egy éppen nősülni készülő barátodnak, mint egy paintball legénybúcsúra? A legénybúcsú, azon funkciója mellett, hogy a vőlegény egy „utolsót” mulathat kötöttségek nélkül, arra is szolgál, hogy összeismertesse a lakodalom előtt a barátokat és rokonokat, akik még sosem találkoztak. Nos, a paintball erre is remek megoldás lehet, hiszen egy ilyen éles helyzetben az ember meg tudja mutatni valódi énjét is, így a bemutatkozást egy szórakoztató paintball játékkal le is tudjátok.

Ha a legénybúcsút paintball pályán töltenétek, és eljöttök hozzánk, csapatotokkal többféle játékmenet közül is választhattok! Amennyiben szeretnétek egy remek programot szervezni a vőlegénynek és ismerőseinek, jelentkezzetek hozzánk elérhetőségeinken!

legenybucsu2

Mivel lehetne jobban elbúcsúzatni egy nősülés előtt álló férfi legény életét, mint egy igazán férfias játékkal? Mi a paintballt legénybúcsúra is ajánljuk!

A paintball, valljuk be, elsősorban nem a gyengébbik nem számára lett kitalálva, hiszen ez a játék csupa erő és küzdelem, bár ezt nem jelenti, hogy egy vállalkozó kedvű, kíváncsi hölgy ne játszhatna, sőt! A férfiak azonban már gyerekkorukban is játékpuskával játszottak, később pedig a számítógépen a lövöldözős játékok váltak a kedvenceikké. Mindezt azonban most élőben is kipróbálhatjátok!

Ha a vőlegény izgul a nagy nap előtt, ami egyébként természetes, nálunk levezetheti a feszültséget! Paintball pályáinkon megteremtjük a harchoz megfelelő hangulatot, nektek csak a csapatot, és persze a vőlegényt kell hoznotok!

Amennyiben szeretnétek meglepni éppen nősülő barátotokat egy ilyen élménydús és férfias játékkal, látogassatok el a legénybúcsú alkalmával jól felszerelt budapesti vagy tököli pályáink egyikére! Ha legénybúcsúra paintball mellett döntöttetek, kérdéseitekkel keressetek minket bátran!

legenybucsu

1. oldal / 2

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.